среда, 27 августа 2008 г.

Міс Світу-2008 мис мира 2008

Конкурс Міс Світу-2008 пройде в Україні!

Конкурс Міс Світу-2008, фінал якого мав відбутися в Києві 4 жовтня, не переносять з України. Він пройде в Києві, але на початку листопада.
Як повідомив почесний президент Національного комітету Міс Україна Сергій Матяш, власниця Міс Світу Джулія Морлі надіслала офіційного листа всім країнам-учасницям конкурсу, в якому повідомляє про припинення процесу підготовки до Міс Світу-2008.

"Справа не в країні, а в термінах. З України конкурс не збираються переносити. У своєму листі Морлі говорить, що у зв'язку з воєнними діями на території Грузії і Росії вона зупиняє підготовку до конкурсу і відміняє дату проведення його фіналу.
І ні слова про те, що конкурс пройде не в Україні", - сказав Матяш

За його словами, до Морлі звернулися країни-учасниці конкурсу, стурбовані конфліктом між Росією і Грузією. В телефонній розмові Морлі пояснила, що країнам, які розміщені на інших континентах, здається, що військові дії відбуваються дуже близько до України. Але переносити конкурс доки ніхто не збирається. Морлі просила з'ясувати, чи зможуть готелі і зали прийняти гостей Міс Світу першого тижня листопада. Матяш запевнив, що Україна готова прийняти Міс Світу-2008. Зараз очікуються повідомлення від Морлі.

Матяш також додав, що труднощі можуть виникнути в британської телевізійної команди Міс Світу, графік якої розписаний на півроку вперед. А також з перенесенням трансляції конкурсу, адже Морлі вже домовилася про пряму трансляцію Міс Світу в 181 країні.

Нагадаємо, що на конкурс краси Міс Світу-2008 до України приїдуть учасниці з 150 країн.

Раніше британська газета Daily Telegraph із посиланням на заяву організаторів конкурсу повідомила, що фінал конкурсу краси Міс Світу, який мав відбутися в Києві 4 жовтня 2008 року, перенесено і зараз організаційний комітет конкурсу розглядає інші країни, де можна було б провести цей конкурс.

Комментариев нет: